Online drumlespakketten/Drumscores

 

Online leer je vanuit je eigen huis en in je eigen tijd en tempo. Je leert doormiddel van interactieve pdf files naar popliedjes toe drummen. Je krijgt per les een aantal losse oefeningen met video-uitleg en vervolgens leer je om met een popliedje mee te drummen. Heb je vragen of begrijp je iets niet, dan kun je persoonlijk contact met mij opnemen en geef ik extra uitleg. Geen druk, gewoon proberen. Op mijn YouTube-kanaal kun je veel liedjes vinden die je uiteindelijk kunt meespelen. 

Sale!

Online lessenpakket

€ 34,95 € 24,95
Sale!

Online lessenpakket

€ 34,95 € 24,95

Altijd al willen leren drummen? Dit is je kans. Vanuit je eigen huis. In je eigen tijd en tempo. Je leert doormiddel van online lesmateriaal meespelen met bekende popliedjes van Queen tot aan Dua Lipa. 1 pakket bestaat uit ongeveer 10 weken aan lesmateriaal. 

Online proefles

€ 5,00

Online proefles

€ 5,00

Leuk hoor die online-lessen, maar wat is dat dan eigenlijk? Hoe ziet zo'n les eruit? Probeer hier voor 5 euro een proefles. Als je het wat vind en verder wilt met het totale eerste lessenpakket, dan krijg je op dat lessenpakket 5 euro korting. Dan was de proefles dus gratis.